Geven is leuker - Bottle Language

Bottle language

Bottle Language voor de retailers
De taal van de fles! Met onze lichaamstaal (body language) zeggen we meer dan met woorden. Een fles daarentegen zegt meer met woorden, daarom Bottle Language!
Speciaal voor onze retailers hebben we in de Bottle Language lijn nu de hippe wijntubes voorzien van een feestelijke tekst: Say cheers! Omdat er altijd iets te vieren valt. Het ziet er leuk uit, smaakt goed, is goed voor 1 glas wijn en past gewoon door de brievenbus!

SHOP NU

 

Bottle Language voor Horeca & Slijteren

Body language: aan de buitenkant van een persoon kunnen zien, wat zich aan de binnenkant afspeelt.
Bottle language: aan de buitenkant van een fles kunnen zien met wat voor wijn je aan de binnenkant te maken hebt. En dat is handig! Want laten we eerlijk zijn. Er bestaat toch best een hoop flauwekul rondom wijn. Hinten van leder, een licht getoaste toon, elementen van vanille. Het lijken soms wel complete gerechten. Ieder zijn vak en ieder zijn kennis en smaak. Niks mis mee!

Maar de gemiddelde mens is bij de eerste smaaktonen al afgehaakt en wil eigenlijk gewoon weten of de wijn lekker is. Én als hij er wat bij eet, of de wijn dan ook fijn bij het gerecht past. That’s it. Meer niet. En daarom ontwikkelden wij ‘Bottle Language’. Zowel letterlijk als figuurlijk maken wij de taal van de wijn stukken minder ingewikkeld :).

EEN DAGJE STRAND... OF JE LIEVELINGSTRUI? Gewoon in één oogopslag weten waar je aan toe bent. Begeleid door een omschrijving waar we ons allemaal iets bij voor kunnen stellen, want zeg nou zelf, we kunnen ons toch wijn veel beter inbeelden als wijn vergeleken wordt met een dagje strand of met je lievelingstrui, dan een wijn omschreven met tonen van tabak en hinten van leder? De laatste keer dat wij tabak hebben gepruimd of op onze schoen hebben gekauwd, kunnen wij ons in ieder geval niet meer herinneren!

Bottle Language: een prettig concept om het wijnleven wat eenvoudiger te maken. Nu nog op zoek naar zo’n concept voor de mens met zijn eigenwijze wil, wisselende karakter en zijn 'body language'.
Dát schijnt een stuk ingewikkelder te zijn…
"Let the bottle speak!"

Meer weten? Mail ons!


 

 

 

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »