KADO'S MET EEN GLIMLACH!

Nice to know! Met een cadeau van Geven is leuker maak je twee mensen blij! Eén ontvangt een mooi cadeau, één ontvangt schoon drinkwater, een nieuw lesboek of een bouwsteen van zijn aangepaste woning! Wil je onze product updates ontvangen?

View our privacy policy and termen

OOOH KOM ER 'S KIJKEN...

Wat jij van deze actie vindt. Alles gekregen van die goede Sint! Alleen deze week: Geen verzendkosten. Geldig tot: 5 november 2023. Gebruik de kortingscode: Gratisverzending!

Geven is leuker - Hoopvolle projecten - Droom je thuis

Droom je Thuis

 

VEILIG, WARM & GEZELLIG
Dromen over een veilig, warm en gezellig thuis… dat is wat een aantal Westlandse ouders samen met hun kinderen doen. Kanjers van ouders met kanjers van kinderen die, al mogen wij het zeggen, het leven niet altijd cadeau kregen. De kinderen hebben een meervoudige handicap of een verstandelijke beperking, wat in de praktijk betekent dat veel vanzelfsprekende dingen niet altijd vanzelfsprekend zijn.

ANDERS
Scholing, vakanties en uiteindelijk zelfstandig wonen, gaat allemaal net even anders dan anders, wat overigens niet wil zeggen dat ‘anders’ negatief is. Zéker niet! Maar ‘anders’ kost in dit geval wel vaak meer tijd en energie en inderdaad ook geld…

WIJ SPAREN MEE
En daarom willen we graag met deze gezinnen meesparen! Zodat over een tijdje een heerlijk, mooi en veilig thuis in hartje Naaldwijk gerealiseerd kan worden! Droom je Thuis, wij dromen met jullie mee!

Meer weten? Neem een kijkje op de site: www.droomjethuis.nl


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »