KADO'S MET EEN GLIMLACH!

Nice to know! Met een cadeau van Geven is leuker maak je twee mensen blij! Eén ontvangt een mooi cadeau, één ontvangt schoon drinkwater, een nieuw lesboek of een bouwsteen van zijn aangepaste woning! Wil je onze product updates ontvangen?

View our privacy policy and termen

Geven is leuker - hoopvolle projecten - Free a Girl

Free a Girl

KWESTIE VAN PECH OF GELUK...
Wij: Roland, Ilse en Mascha zijn alledrie gelukkige ouders van gezonde kinderen, die we in een goed land op mogen voeden. Dat wij en onze kinderen hier geboren zijn, hebben we niet verdiend. Het is een kwestie van heel veel geluk en daar kunnen we alleen maar dankbaar voor zijn. Voor veel ouders en hun kinderen gaat dit geluk niet op …

TE BIZAR, TE ERG, TE GRUWELIJK
Armoede kent vele gezichten: tekort aan eten en drinken, tekort aan medische hulp maar ook een tekort aan veiligheid zijn vormen van extreme armoede. Miljoenen kinderen groeien op in onveilige situaties. Volwassenen die hen zouden moeten beschermen zijn hier niet toe in staat. Autoriteiten zijn er vaak corrupt. Een ideaal broeinest voor mensenhandel. Duizenden en duizenden kinderen worden dagelijks verhandeld, misbruikt en mishandeld. Te bizar, te erg, te gruwelijk…

Stichting ‘Free a Girl’ zet zich met man en macht in om deze kinderen te bevrijden en ze daarna te helpen te rehabiliteren. Ook pakken ze straffeloosheid aan en geven voorlichting aan overheden en kwetsbare gemeenschappen.

WIJ SPAREN MEE
Wij willen deze stichting graag ondersteunen. En daarom sparen wij met ‘Geven is leuker’ voor de vrijheid van deze kinderen!

Meer weten? Neem een kijkje op de site: www.freeagirl.nl

 

 

 

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »