KADO'S MET EEN GLIMLACH!

Nice to know! Met een cadeau van Geven is leuker maak je twee mensen blij! Eén ontvangt een mooi cadeau, één ontvangt schoon drinkwater, een nieuw lesboek of een bouwsteen van zijn aangepaste woning! Wil je onze product updates ontvangen?

View our privacy policy and termen

Huisvesting voor mensen uit Oekraine

Huisvesting voor mensen uit Oekraine

EEN EIGEN HUIS!
Ons (werk)plekje onder de zon was een aantal jaar gevestigd in een oude brandweerkazerne in Maasdijk. Een heerlijke plek waar we inmiddels behoorlijk uitgegroeid zijn.
We zijn naar Alpen aan den Rijn verhuisd, wat gelukkig ook weer een fijne plek onder de zon is. (want in tegenstelling tot René hebben wij altijd zin om te werken en stellen we dat niet graag uit :-).

Wat we heel tof vinden is dat onze oude kazerne momenteel ‘een eigen huis’ mag zijn voor 11 Oekraïense mensen. We hebben het er huiselijk en gezellig gemaakt en voor zover er wat voor deze mensen te genieten valt, genieten zij daar van rust en op z’n tijd een vers kopje thee ;)

We hopen zo ontzettend dat hun eigen huis snel weer in Oekraïne zal zijn. Maar tot die tijd zijn we dankbaar dat we onze plek met hun mogen delen. Daar worden wij nou ‘simpelweg gelukkig van’.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »