KADO'S MET EEN GLIMLACH!

Nice to know! Met een cadeau van Geven is leuker maak je twee mensen blij! Eén ontvangt een mooi cadeau, één ontvangt schoon drinkwater, een nieuw lesboek of een bouwsteen van zijn aangepaste woning! Wil je onze product updates ontvangen?

View our privacy policy and termen

Kippenproject

GEK VERDEELD
Waar wij ons druk maken of ons eten vegan, biologisch, macrobiotisch, suikervrij of koolhydraatarm is, maakt zo’n 70 % van de wereldbevolking zich vooral druk over het feit óf ze überhaupt wel (genoeg) te eten hebben.
Da's best gek verdeeld toch?

HENGELEN
Een veel gehoorde slogan onder hulpverleners in armoedegebieden: ‘Geef ze een hengel in plaats van een vis!’ Daar geloven wij helemaal in!
Mensen zelfredzaam maken. Dat geeft niet alleen een gevulde maag maar ook eigenwaarde. Wat ons betreft zijn deze twee even belangrijk! Het één is voedsel voor het lijf, het ander voor het hart! Het geeft beide energie en leven!

Ons doel voor dit jaar is dan ook om te sparen voor ‘hengels’, in dit geval: broedmachines!
Met een broedmachine kan er een kippenfarm gestart worden. Kippen leggen eieren (vrije uitloop!) en die kunnen weer verkocht worden. En de (scharrel)haantjes kunnen verkocht en gegeten worden. Zo kan een kippenfarm uitgroeien tot een inkomen voor heel veel gezinnen.

SPAAR JE MEE?
Hoef je bijna niks voor te doen! Alleen af en toe een kadootje van geven is leuker kopen, geven of krijgen!
‘n Eitje!

Meer weten over de projecten van Hoop voor Albanië? Neem een kijkje op de site: www.hoopvooralbanie.nl


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »